Kategori Arkiv: Brost riot-e

Sexnord hvordan giver man et godt blowjob

, s er der jo i den grad en person i den anden ende, og derfor kan det jo netop blive s hamrende sv rt, angstprovokerende og frygteligt at g i gang med. Men, h r lige her! Du skriver selv, at du har set en masse p nettet, og at du har l st en masse om, hvordan man giver et godt blowjob. S dan giver du manden et godt blowjob BT Sex Blowjob De bedste tips til at give et godt blowjob Et godt blowjob: 21 tricks til et blowjob, han aldrig glemmer Sep 05, 2011 S dan giver du manden et godt blowjob. Blodtilstr mningen til penis forg r allerinderst, mens blodet l ber fra yderst. N r du klemmer til helt forneden holder du blodet inde i kalorius, der kan svulme sig stor og l kker. Ogs hvis man er omsk ret. Her kan du med succes bruge din lille pirrende. Men måske vi skal starte et helt andet sted! Ingen tvivl om det. Så handler det jo ikke om ham. Vask ham før et blowjob. Mens du giver ham et blowjob, kan du forsigtigt fingerkneppe ham med en finger eller to hvis han er til det, vil det højne hans orgasmer ekstremt. Læs også: Sådan giver I jeres sexliv et boost.

Videos

Mckenzie Miles Gives A Christmas Blowjob.

Bolle piger hvordan: Sexnord hvordan giver man et godt blowjob

Testiklerne og anus er begge meget følsomme områder, og det kan give ham ekstra nydelse hvis du stimulerer disse. Prøv også at lege med mad og drikke: Is, flydende chokolade eller en flødebolle uden bund ned over pikhovedet. Start derfor ud med masser af lette, langsomme berøringer og øg farten samt intensiteten gradvist. Vælg en, der ikke smager af noget, hvis dine smagsløg er lidt sarte eller prøv en af dem med forfriskende smag. . Når det sker, så er det som regel svært at få manden til at komme uanset hvor meget du prøver. Det dybe blowjob Det kommer selvfølgelig an på hans størrelse og din kontrol af dit svælg, om du kan tage ham langt ned i halsen (deep throate). Og hvis du elsker smagen af din elskedes safter i din mund, så er det også bare fedt, men husk, at det også kan være frækt, hvis han kommer udover dine bryster eller andre dele af kroppen . Det er et følsomt sted, og skal man op i fart/tempo/friktion, så skal man være yderst opmærksom på tænderne, som kan udløse vanvittige smerter.

Blowjob tips: Sexnord hvordan giver man et godt blowjob

Prøv at fokusere på nydelsen og leve dig ind i det, fremfor at tænke på hvad du skal gøre næst. På samme måde som du kan variere hændernes bevægelse, kan du også variere trykket og hvor fast et greb du har. Når du har lært ham at kende og nogenlunde ved, hvordan han kan lide et blowjob, kan du begynde at eksperimentere lidt med.eks. . Start dit handjob langsomt, tænk på et handjob som en god historie. Jeg tænker, at det er at skyde lidt over målet i den her forbindelse. Det kan.eks. Prøv at bruge glidecreme med smag som lip gloss, så de bliver rigtig våde og glatte, og brug så læberne til at stimulere hans skaft og hoved han vil elske dig for det efterfulgt af din bløde og varme tunge. Rotér dit håndled fra side til side, mens du kører den op og ned af skaftet og mens du stadig bruger munden som forlængelse.

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Sexnord hvordan giver man et godt blowjob"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *