Kategori Arkiv: Brost riot-e

Ny jomfru spank tæt på aalborg

Jeg holder så meget af dig. Hun gloede fascineret på det, og på hullet i spidsen af det. Det må du vente med stammede jeg. I dagligdagen udbrød jeg og lignede sikkert et stort spørgsmålstegn.

Ny jomfru spank tæt på aalborg - Nannas mor

Og jeg blev lidt overrasket over mig selv. Konstruktiv kritik modtages med kyshånd. Det er fordi, den er stiv nu sukkede jeg igen, endnu dybere. Det er til spermen, ikke fnisede hun og kikkede på mig. Jeg lå splitter nøgen i sengen sammen med Nanna, som også var splitter nøgen. Men det var altså, hvad jeg gjorde.

Ny jomfru spank tæt på aalborg - Alle frække erotisk

Og langsomt begyndte de første dråber at pible ud af det lille tissehul. Ned af hendes nøgne spinkle pigekrop, og helt ned til hendes små hvide trusser. Og jeg kæmpede en kamp for at synke det, lige så hurtigt som det kom. Der er een ting du må love mig, Nanna sagde jeg. Jeg havde altid vidst det. Nu kunne jeg slet ikke følge hende. At der endnu ikke var begyndt at komme hår. Når man ikke ønsker at blive gravid fik jeg sagt på en meget akavet måde. Når det vel at mærke foregik ude på badeværelset. Det var bare sjovt at ligge med det, syntes hun. Men det var også temmelig overraskende, at hun kunne. Hvorfor ikke spurgte hun uvidende. Jeg var også ked af at skulle skuffe hende med, at det altså ikke var rigtig sperm, der kom ud lige nu, men at det kun var præsæd. Hun satte sig ned på kanten af sengen. Øv sukkede hun skuffet.

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Ny jomfru spank tæt på aalborg"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *