Kategori Arkiv: Brost riot-e

Korte gyserhistorier gode jokes om kvinder

korte gyserhistorier gode jokes om kvinder

- Find the sjoveste jokes om Kvinder Jokes om kvinder, vittigheder, vitser Her finder du de bedste og sjoveste jokes om kvinder. Læs dem alle sammen her hos sjove- jokes.dk. Dagen i dag ser noget anderledes. Mænd og kvinder er på lige vilkår og en mand kan ligeså godt være husgående som en kvinde. Jokes om kvinder - Citater og jokes! Jokes om - De bedste jokes Det er måske derfor disse jokes er så sjove. Vi bruger gammel historie til at lave jokes om noget der ikke længere passer. Håber i vil nyde disse jokes om kvinder! korte gyserhistorier gode jokes om kvinder

Sjove jokes: Korte gyserhistorier gode jokes om kvinder

Men effekterne af dem er til at få enhver til at både smile og grine. Vi burde være bedre til at have det sjovt og til at lade os fornøje for på den måde at få et bedre og sundere helbred og også blive langt mere energiske i vores hverdag. Her vil de blot bringe endnu mere glæde og godt humør med sig. Vi lever alle meget alvorligt med et stort fokus på blandt arbejde. Det betyder, at dagligdagens trivialiteter ofte overtager, hvorfor der ikke er meget tid tilovers til for eksempel latter, humor og alt det, der er med til at give et godt grin. Tiden i dag er meget fokuseret på at være politisk korrekt, og derfor er det spændende at se på de mere ukorrekte og provokerende aspekter, som der også findes i hverdagen. Den blondinen sagde så, Awwww, jeg ønsker mine venner var her. I nummer 150 Det er ikke muligt det gør jeg også!?! Hvordan klare du dig så økonomisk? Ja, hver dag jeg bor i København.

Sjove jokes: Korte gyserhistorier gode jokes om kvinder

En kvinde kommer ind på et bibliotek, og spørger: Har i bogen, kvinden det stærkeste køn? Den anden svarede: Jeg ved det ikke, jeg kan ikke. Det gør man slet ikke, kvinderne kan lave mad i mørket! Fortæl derfor alle de vitser, som du har lyst til,giv den gas med de lange vitser og læs også op på de korte vitser, som gør sig perfekt som små finurlige sidebemærkninger.  Dåse tomater, jokes om kvinder 11-20 11: kvinde på biblioteket. 9: 3 grunde til kvinder er et stærkt køn 1 Kvinder kan bløde i flere dage uden at dø 2 Kvinder kan gi mælk uden at være på græsset 3 Kvinder kan få mænd til at komme uden at kalde på dem! Temaerne for vittighederne er nærmeste utallige, og du kan med sikkerhed finde en eller flere, som du kan bruge enten i hverdagen eller bruge til en festlig begivenhed. Handle bestemte arbejdsformer eller typiske adfærdsmønstre, som kendetegner mænd generelt. Ja, og for det tredje, så ligger du på glastaget ned til spisesalen! Derudover finder du lange platte vittigheder, som indeholder små sætninger opbygget som en dialog mellem to bestemte mennesker.

De korte vittigheder: Korte gyserhistorier gode jokes om kvinder

Af: Mads O (4828) (748). Blondine: OMG, ingen ved det! Ej, synes du virkelig mine bryster er faste nok til det? Hvad ved du egentlig om kvinder? De er derfor ideelle, når man befinder sig i et hyggeligt selskab, hvor der er brug for noget, der kan skabe en god stemning. Måske er der meget stille under selskabet, eller måske er stemningen blevet akavet, og i sådanne tilfælde kan det altid sætte snakken i gang, hvis man vælger at fortælle nogle sjove jokes. Det er sundt at grine, og derfor burde vi gøre det noget mere.

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Korte gyserhistorier gode jokes om kvinder"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *